Individualno savjetovanje

Kako izgleda i što te čeka?

 

Svjesna sam da odluka o dolasku na savjetovanje može biti teška i da je lakše donijeti je ako znaš što te čeka, barem otprilike.
Pokušat ću ti to približiti kratkim opisom.

Susreti se odvijaju uživo ili putem Zoom-a.

Uvijek ću ti ponuditi kavu, čaj ili vodu (ako si na Zoom-u, možeš si pripremiti što želiš).

Prvi susret ili prvih nekoliko (ovisno o potrebi) služi nam za upoznavanje. To su susreti na kojima imaš priliku procijeniti koliko ti je ugodno raditi sa mnom, a ja imam priliku (nakon što mi izneseš ono što te potaklo da dođeš i na čemu želiš raditi) procijeniti jesam li prava osoba za ono što ti je potrebno.

Često se već na prvom susretu dogode neke promjene i ponekad je dovoljan i samo jedan susret, a ponekad nekoliko njih ili duži period (ovisno o tome na koliko tema želiš raditi i koliko su složene).

Educirana sam iz nekoliko psihoterapijskih pravaca pa koristim širok raspon tehnika u radu. Možda ću predložiti da crtaš, možda da ispuniš nekakav upitnik, možda ću predložiti da na temi radimo pomoću asocijativnih karata, kamenčića ili nekih drugih materijala, možda ću predložiti da koristimo praznu stolicu, jastuk ili nešto drugo, možda ću te upoznati s nekim tehnikama osvještavanja vlastitog tijela, disanja ili opuštanja, a možda ćemo samo razgovarati. 

Uvijek ću predložiti ono što mi se čini da bi nam najbolje pomoglo u proradi teme kojom se bavimo, a od tebe mi treba da mi iskreno kažeš ako ti neki od mojih prijedloga nije ugodan, tada ćemo na temi raditi na neki drugi način koji ti više odgovara.

Individualni susret

Susret traje 45 min

Cijena: 50 €

Paket od 5 individualnih savjetovanja 

Susret traje 45 min

Cijena: 225

Nadam se da sam ti ovime malo olakšala, a ako imaš još nekih dvojbi moguće da ćeš na njih pronaći odgovor
u ovom PDF-u „Zablude i istine o savjetovanju“.

Veselim se zajedničkom radu!

Javi se za savjetovanje

6 + 10 =

Copyright © Renata Debartoli

Developed by IGNIS

Jesi li perfekcionist?

Preuzmi besplatan E-book i saznaj.

You have Successfully Subscribed!