Renata Debartoli

Dobrodošli,

ja sam Renata Debartoli (rođena 1987.godine), po zanimanju sam psiholog, psihoterapeut i životni trener (life-coach).

Imam veliko radno i volontersko iskustvo na području edukacijske i savjetodavne psihologije, s djecom i s odraslima. Radionice, predavanja i savjetovanja moja su svakodnevnica.

Moj glavni cilj u radu je podržati klijente u rastu i razvoju prema autentičnom sebi i u izgradnji autentičnog ispunjavajućeg života. Ne samo da je to moguće, nego i svatko od nas to zaslužuje!

Individualno savjetovanje

Kako izgleda i što te čeka?

Svjesna sam da odluka o dolasku na savjetovanje može biti teška i da je lakše donijeti je ako znaš što te čeka, barem otprilike.
Pokušat ću ti to približiti kratkim opisom.

Susreti se odvijaju uživo, licem u lice, ukoliko si u Zagrebu i okolici. Ako si izvan Zagreba ili Hrvatske, možemo raditi putem Zoom-a.

Uvijek ću ti ponuditi kavu, čaj ili vodu (ako si na Zoom-u, možeš si pripremiti što želiš).

Prvi susret ili prvih nekoliko (ovisno o potrebi) služi nam za upoznavanje. To su susreti na kojima imaš priliku procijeniti koliko ti je ugodno raditi sa mnom, a ja imam priliku (nakon što mi izneseš ono što te potaklo da dođeš i na čemu želiš raditi) procijeniti jesam li prava osoba za ono što ti je potrebno.

Radionica u najavi: “Zašto biram partnere kakve biram?”

 

Ljubav ne boli. Bole neadekvatni odnosi. Upoznajte vlastite obrasce i naučite birati bolje.

Predugo ste sami ili nekako uvijek završite s pogrešnom osobom? Možda ste već dulje u vezi, ali vam se čini da je između vas sve više nerazumijevanja? Čini vam se da vam nedostaje ljubav?

Blog

„Preživjeti prekid“ su kartice nastale kao podrška svima koji prolaze kroz prekid važnog odnosa i žele što lakše zacijeliti.
Također su korisne i onima koji ne prolaze veći gubitak ili promjenu, ali žele poboljšati sliku o sebi i zadovoljstvo životom općenito.

Više o karticama, kako su nastale i kako ih koristiti možeš pročitati na
www.prezivjetiprekid.com , a detaljnije ih možeš pogledati na Instagramu https://www.instagram.com/prezivjetiprekid/ .

Kontaktiraj me

1 + 3 =

Copyright © Renata Debartoli

Developed by IGNIS

Jesi li perfekcionist?

Preuzmi besplatan E-book i saznaj.

You have Successfully Subscribed!