Renata Debartoli

Dobrodošli,

ja sam Renata Debartoli (rođena 1987.godine), po zanimanju sam psiholog, psihoterapeut i životni trener (life-coach).

Imam veliko radno i volontersko iskustvo na području edukacijske i savjetodavne psihologije, s djecom i s odraslima. Radionice, predavanja i savjetovanja moja su svakodnevnica.

Moj glavni cilj u radu je podržati klijente u rastu i razvoju prema autentičnom sebi i u izgradnji autentičnog ispunjavajućeg života. Ne samo da je to moguće, nego i svatko od nas to zaslužuje!

Individualno savjetovanje

Kako izgleda i što te čeka?

Svjesna sam da odluka o dolasku na savjetovanje može biti teška i da je lakše donijeti je ako znaš što te čeka, barem otprilike.
Pokušat ću ti to približiti kratkim opisom.

Susreti se odvijaju uživo, licem u lice, ukoliko si u Zagrebu i okolici. Ako si izvan Zagreba ili Hrvatske, možemo raditi putem Zoom-a.

Uvijek ću ti ponuditi kavu, čaj ili vodu (ako si na Zoom-u, možeš si pripremiti što želiš).

Prvi susret ili prvih nekoliko (ovisno o potrebi) služi nam za upoznavanje. To su susreti na kojima imaš priliku procijeniti koliko ti je ugodno raditi sa mnom, a ja imam priliku (nakon što mi izneseš ono što te potaklo da dođeš i na čemu želiš raditi) procijeniti jesam li prava osoba za ono što ti je potrebno.

Radionica u najavi: “Zašto biram partnere kakve biram?”

 

Ljubav ne boli. Bole neadekvatni odnosi. Upoznajte vlastite obrasce i naučite birati bolje.

Predugo ste sami ili nekako uvijek završite s pogrešnom osobom? Možda ste već dulje u vezi, ali vam se čini da je između vas sve više nerazumijevanja? Čini vam se da vam nedostaje ljubav?

Trening ljubavi prema sebi

Ako ti je teško primati ili davati ljubav – kreni od sebe!

Način na koji voliš sebe pokazuje drugima kako te trebaju voljeti!

Nauči postaviti granicu, reći “ne”, prestati se kritizirati, izraziti svoje osjećaje, želje i potrebe tako da ih drugi razumiju i živjeti samopouzdanije i slobodnije.

Blog

„Preživjeti prekid“ su kartice nastale kao podrška svima koji prolaze kroz prekid važnog odnosa i žele što lakše zacijeliti.
Također su korisne i onima koji ne prolaze veći gubitak ili promjenu, ali žele poboljšati sliku o sebi i zadovoljstvo životom općenito.

Više o karticama, kako su nastale i kako ih koristiti možeš pročitati na
www.prezivjetiprekid.com , a detaljnije ih možeš pogledati na Instagramu https://www.instagram.com/prezivjetiprekid/ .

Kontaktiraj me

13 + 5 =

Copyright © Renata Debartoli

Developed by IGNIS